Gold Ballroom Events doreste sa faca parte din amintirile celor mai frumoase momente din viata dumneavoastra. De aceea va oferim meniuri culinare deosebite la preturi accesibile.

La noi platiti numai meniul, fara alte taxe!

Va oferim gratuit o serie de facilitati in functie de fiecare meniu!

MENIURI

Nunti, Botezuri, Petreceri

Dati click pe fiecare element pentru a vedea detaliile.

GUSTARE RECE
– Cosulet cu salata berlineza cu pui
– Chiftelute cu sos tartar
– Rulada de pui in doua culori
– Trandafir din salam
– Mix de masline
– Rulou de sunca Praga
– Branza telemea
– Tartina cu icre de crap si lamaie
– Mix de legume (castravete, ardei gras, rosii cherry)
– Salata de vinete

GUSTARE CALDA
– File de salau in crusta de ierburi aromatice servit cu legume mexicane soté si lamaie (sau la alegere orez salbatic cu mix de ardei gras)

FEL TRADITIONAL
– Sarmale cu mamaliguta, kaizer crocant, ardei iute si smantana

FEL DE BAZA
– Pulpe pui (dezosate) la gratar
– Ceafa de porc marinat, la gratar
– Cartofi aromati cu rozmarin, la cuptor
– Sos de piper verde
– Salata de varza cu morcov si marar

GUSTARE RECE
– Rulada de pui in doua culori
– Tartina cu icre de crap si lamaie
– Terina din drob de pasare in crusta de morcov
– Mozzarella capresse
– Cosulet cu salata berlineza cu pui
– Terina de branza gorgonzola cu prosciutto si strugure
– Branza telemea
– Chiftelute cu sos tartar
– Trandafir din salam de Sibiu
– Salata de cruditati pe felie de mar
– Rulou din muschi file
– Mix de legume (castravete, ardei gras, rosii cherry)
– Mix de masline

GUSTARE CALDA
– File de salau in crusta de ierburi aromatice servit cu legume mexicane soté si lamaie (sau la alegere orez salbatic cu mix de ardei gras)

FEL TRADITIONAL
– Sarmale cu mamaliguta, kaizer crocant, ardei iute si smantana

FEL DE BAZA
– Piept de pui in crusta de chorizo
– Cotlet de porc, la gratar
– Cartofi aromati, la cuptor
– Sos capitoliu
– Salata de varza cu morcov si marar

GUSTARE RECE
– Mini Quiche Lorraine
– Somon rolls
– Salata de cruditati pe felie de mar
– Mousse de ricotta cu masline Kalamata
– Parfait de pui cu pipote confiate si glazura de sfecla rosie
– Tartina cu guacamole si creveti
– Cosulet cu salata berlineza
– Chiftelute cu sos tartar
– Clatita cu pui si sos sweet chilli
– Salam de Sibiu
– Mozzarella ciliegiene si rosie cherry
– Mix de cruditati (castravete, ardei gras, rosii cherry)
-Mix de masline

GUSTARE CALDA
– File de salau in crusta de ierburi aromatice servit cu legume mexicane soté si lamaie (sau la alegere orez salbatic cu mix de ardei gras)

FEL TRADITIONAL
– Sarmale cu mamaliguta, kaizer crocant, ardei iute si smantana

FEL DE BAZA
– Lollipop de pui in crusta de Chorizo
– Muschiulet de porc invelit in bacon
– Sos capitoliu
– Cartofi gratinati, la cuptor
– Salata de ruccola cu radicchio si rosii cherry

GUSTARE RECE
– Cosulet cu salata berlineza cu pui
– Chiftelute cu sos tartar
– Rulada de pui in doua culori
– Trandafir din salam
– Mix de masline
– Rulou de sunca Praga
– Branza telemea
– Tartina cu icre de crap si lamaie
– Mix de legume (castravete, ardei gras, rosii cherry)
– Salata de vinete

FEL DE BAZA
– Pulpe pui dezosate, la gratar
– Ceafa de porc marinat, la gratar
– Cartofi aromati cu rozmarin, la cuptor
– Sos de piper verde
– Salata de varza cu morcov si marar

BAUTURI

Nelimitat pe toata durata evenimentului

Avem 3 pachete disponibile pentru bauturi alcoolice

Whisky Red Label – Johnnie Walker
Vodka Finlandia
Vodka Absolut
Campari
Gin Wembley
Martini alb/rosu
Vin spumant (intrare)
Vin la sticla – Jidvei Feteasca Regala

LONG DRINKS:
Campari Orange, Gin tonic,
Whisky Cola, Whisky Soda, Vodka Tonic
Campari Tonic

Whisky Jack Daniel’s
Vodka Finlandia
Crema de Whisky Bailey’s
Campari
Gin Wembley
Martini alb/rosu
Aperol
Vin Spumant (intrare)
Vin Rosu – Tohani Cai Rosii Feteasca Neagra
Vin Roze – Tohani Cai Rosii
Vin Alb – Tohani Cai Rosii Feteasca Alba

LONG DRINKS:
Aperol Spritz , Green Apple Vodka
Campari Orange, Gin Tonic,
Whisky Cola, Whisky Soda, Vodka Tonic
Campari Tonic, Vodka Soda

Whisky Chivas (12 Ani) / Johnnie Walker Black Label
Vodka Finlandia
Crema De Whisky Bailey’s / Sheridan’s
Aperol
Martini Alb/Rosu
Gin Beefeater
Tequila Camino
Prosecco (Intrare)
Vin Rosu Tohani Cai Rosii Feteasca Neagra
Vin Roze Tohani Cai Rosii
Vin Alb Tohani Cai Rosii Feteasca Alba

LONG DRINKS:
Aperol Spritz, Green Apple Vodka
Campari Orange, Gin Tonic,
Whisky Cola, Whisky Soda, Vodka Tonic
Campari Tonic, Vodka Soda

COCKTAIL
Mojito – alcoolic (rom alb, lime, zahar brun, apa minerala, frunze de menta)
Sex On The Beach – alcoolic (peachtree, vodka, suc ananas, suc merisor)
Coconut Kiss – non-alcoolic (suc de ananas, piure de cocos)
Grean Apple – non-alcoolic (lime, zahar brun, suc mere, scortisoara , blue curacao)

Racoritoare 5 EUR / persoana

– apa plata si minerala 0.75l
– sucuri acidulate: Coca Cola, Fanta
– sucuri de portocale, piersica, pere
– Nestea lamaie, piersica
– ceai: lamaie, fructe, negru, verde
– cafea: espresso, cappuccino

Chef Cristian Serghie:
Executive Chef la Ramada Pitesti; Chef la Restaurant Ancora; Chef la Restaurant Matteo;
Chef la Restaurant Hotel Victoria; Chef la Hotel Prezident; Chef la Lucky Restaurant; Chef la Oro Restaurant;
Chef la Casino Spiral; Executive Chef la Hotel Magic Trivale; Executive Chef la Hotel Grandis Apulum si Apulum Events

Poze si descriere preparate

Quiche Lorraine
Contine bacon, ceapa, brocoli, ardei gras, smantana pentru gatit, cascaval, cu totul copt intr-o tarta sarata de casa.

Somon rolls
O gustare ce combina perfect gustul de branza tartinabila, castravete, salata verde, ardei gras si somonul fumé care sunt mai apoi impaturite intr-un wrap, rezultatul fiind unul super delicios.

Mousse de Ricotta cu Kalamata
Continutul de branza ricotta, unt, masline Kalamata si marar dau culoare si savoare unei gustari echilibrate.

Parfait de pui cu glazura de sfecla
Parfait-ul de pui este imbracat intr-o catifea de sfecla rosie ce iti va atrage privirea instant. O piesa ce va adauga un plus de culoare si stil gustari alese. Contine piept de pui, pipote de pui, ceapa, smantana pentru gatit si lapte.

Piept de pui in crusta de chorizo
Pieptul de pui la grill si acoperit de o crusta delicioasa din carnat chorizo, unt si parmezan.

Rulada de pui in doua culori
Un contrast de culoare si un gust aromat. Contine pui, ardei, condimente.

Terina din drob de pasare in crusta de morcov
Cu un gust proaspat si racoritor, drobul de pasare contine ficat de pui, pipote de de pui, ceapa verde si marar, totul invelit intr-o crusta de morcov.

Terina de branza cu prosciuto si strugure
Un preparat ideal pentru platourile cu aperitivele festive. Pe langa gustul fin,delicat are si un aspect deosebit.

Cosulet cu salata berlineza cu pui
O salata deosebita. Contine pui, castravete murat, salata si sos rosé.

In functie de tematica si propunerile dumneavoastra, impreuna cu Executive Chef Cristian Serghie putem crea meniuri speciale.